Brewster figurer for å være en stor del av Liverpools fremtid

9. Premium-merket Fotballdrakter, som fullt ut frigjør spenningen som folk trenger i trening, er mer behagelig og behagelig å trene.

Brewster figurer for å være en stor del av Liverpools fremtid


Liverpool har annonsert at ungdommer Rhian Brewster har signert sin første profesjonelle kontrakt på klubben. Selv om han ennå ikke har laget et første lag for Liverpool, viser Brewster å være en stor del av deres fremtid. Nå har den 18-årige ennå ikke å gjøre sin konkurransedyktige senior debut og gjenoppretter seg fra en ankel-ligamentskade i januar. Reds har bekreftet at angriperen vil være medlem av Jurgen Klopps senior side for den kommende 2018-19-kampanjen. Liverpools ledere og fans er overbeviste om at han har en bedre ytelse i neste sesong. Og de har allerede forberedt Fotballdrakt Barn til barnet deres.

Brewster sa: "Jeg tror Liverpool er stedet for meg. Jeg kan ikke vente med å komme i gang og komme seg tilbake. Å komme seg tilbake og passe til kamp er det jeg vil gjøre i den kommende sesongen, og bevise at jeg er god nok." Det er verdt å nevne at denne 18-åringen vant Golden Boot som England fanget 2017 FIFA U-17 World Cup-tittelen i India. Brewster scoret otte mål i seks kamper. Mange barn som bærer Liverpool Drakt Barn, er super glade da de så at han gjorde hat-triks i kvartfinalen mot USA og i Englands semifinale mot Brasil.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






نویسنده : skyfootball
تاریخ : چهار شنبه 27 تير 1397
زمان : 6:42


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.